Horské resorty / apartmány

16.03.2022

Poptávka převyšuje nabídku

Chcete-li investovat do nemovitosti, a zároveň trávit víkendy či dovolenou ve své oblíbené lokalitě, máte opravdu na výběr. V České republice se staví mnoho horských resortů s různými typy apartmánů, které splní i ty nejnáročnější požadavky majitelů. Takové apartmány představují velmi výhodnou a stabilní investici. která se vám v následujích letech skvěle zhodnotí.

Z projektů, které jsou aktuálně ve výstavbě, můžeme doporučit např. krásný resort  v Krkonoších https://www.rokytnaresort.cz/, termín dokončení v roce 2024.

Místo 
Krkonoše, Šumava, Beskydy, Jizerské hory, Dolní Morava, Lipno, nebo jižní Morava i v mnoha dalších lokalitách, se nabízejí velmi zajímavé projekty.

Kvalita a množství služeb
Některé projekty se stavějí jako nové solitérní domy, některé jsou rekonstruovány ze starých horských ubytoven a chat. Všechny projekty mívají základní zázemí, jako sklepní kóje či jiný prostor pro uložení lyží, kol a dalšího vybavení + parkovací stání. 

Pro náročnější klientelu se nabízejí kvalitní prémiové apartmány v resortech, kde je kvalita a nabídka služeb podstatně širší. V komplexech jsou k dispozici restaurace, room management, wellness, různé obchody, kavárny a široká škála dalších služeb, které zpříjemňují rekreaci.

Provoz apartmánu a návratnost investice
Správu apartmánu můžete svěřit specializované firmě, která velmi často spolupracuje přímo s developerem a vy tím pádem máte o spoustu starostí méně. Správce za vás pečuje o apartmán po celý rok od zajištění obsazenosti, ubytování hostů, přes vyřízení veškeré administrativy až po úklid a běžnou údržbu. Pokud apartmán neplánujete často využívat a má sloužit převážně jako výhodná investice, je externí správce naprosto ideální volba. https://www.tvojechalupa.cz/blog/investovali-jste-do-horskeho-apartmanu

Pokud apartmán nebudete využívat často a zvládnete správu zajišťovat sami, stačí oslovit agenturu či webový portál nabízející krátkodobé ubytování. Rekreační apartmány se při krátkodobých pronájmech vždy pronajímají za výrazně vyšší cenu, než běžný byt, tím pádem mohou být vítaným zdrojem dalšího příjmu, nebo příspěvkem na splácení hypotéky. Návratnost celé investice se tak může pohybovat v rozmezí 10-15 let.

Zpět na výpis článků

Ozvěte se nám a nechte svou nemovitost ožít

info@tvojechalupa.cz

Via Dometo s.r.o.
Nové Město, Příčná 1892/4
110 00 Praha 1, Česká republika

IČ: 143 11 968

My se ozveme Vám.

Zanechte nám svůj telefon a my Vás kontaktujeme, až se Vám to bude hodit.

Zavolejte mi

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: